En løber i julehumør!

Obsession!

Min elskede samling af nike sneakers

Min elskede samling af nike sneakers.

For mine venner er det nok ikke længere noget der kommer som et chok når jeg siger jeg har fået et par nye nike sneaks ind af døren – nej tværtimod så smiler de blot og ryster lidt på hovedet. “Jamen Anja er det virkelig nødvendigt med nye sko så tit?” Og svaret er vel i teorien nej, men for mig er det jo ikke fordi jeg har brug for dem, men fordi der er et eller andet ved dem. Når jeg køber sko gør jeg det ikke medmindre det er nogen der kan løbes i. Ikke sagt sådan at jeg kun køber løbesko, men jeg vil helst ha fodtøj på som jeg finder behageligt og som jeg hurtigt ville kunne stikke af i, hvis nu det skulle være nødvendigt. I mandags var jeg så faktisk nede og hente et par lækre nye af slagsen som jeg har kigget på rigtig længe – tror også de er ved at kende mig i Stadium eftersom jeg tit har været at finde i underetagen iført et par af deres nike sneakers. De er nu også ret så flinke til lige at hilse på og komme over forbi og snakke lidt om vind og vejr – ja eller den nye kollektion a nike sneakers. Men ja i kan da lige få en lille præsentation til de par jeg bruger mest for tiden.

De nyeste par i samlingen.

De nyeste par i samlingen.

De er simpelthen helt fantastiske at løbe i og de skal primært bruges til de lange ture, som der desværre ikke er mange af lige for tiden grundet et knæ der ikke helt opfører sig ordentligt.

Det var meningen de her skulle erstatte mine gamle Lunareclipse2, men de endte med at blive mit fortrukne fodtøj i hverdagen.

Det var meningen de her skulle erstatte mine gamle Lunareclipse2, men de endte med at blive mit fortrukne fodtøj i hverdagen.

Inden jeg tog til San Diego i august havde de her stået øverst på ønskelisten meget længe og derfor var det jo oplagt at finde dem derovre.

Inden jeg tog til San Diego i august havde de her stået øverst på ønskelisten meget længe og derfor var det jo oplagt at finde dem derovre.

Mine første Flyknit - de er altid med til træning og jeg elsker dem simpelthen så meget at jeg overvejer at anskaffe mig endnu et par.

Mine første Flyknit – de er altid med til træning og jeg elsker dem simpelthen så meget at jeg overvejer at anskaffe mig endnu et par.

De gør bare et eller andet ved mig - kan i bebrejde mig?

De gør bare et eller andet ved mig – kan i bebrejde mig?

Nike har også lige givet et lille sneak peak på deres S/S 2015 kollektion til kvinder og der er der allerede et par nye i Flyknit serien som der kalder på mig. Med det kæmpe boom der er sket indenfor sund livstil og sport og især hos kvinderne er det også det de har lagt fokus på til den nye kollektion. Hele Nike+ universet er virkelig blevet populært blandt verdens kvinder og deres apps bliver hentet ned som aldrig før – selv har jeg både deres running app, nike fuelband, deres NTC og deres Nike+ training og jeg kan ikke leve uden dem. Specielt mit nike fuelband som jeg også har på mig konstant er virkelig blevet en kæmpe motivations faktor for mig i forhold til min daglige aktivitet og bevægelse og jeg kan kun anbefale at man skynder sig ud og får anskaffet sig et selv. I deres nye kollektion har de som sagt fokus på kvinder og dertil har de også lige hentet 27 af verdens førende kvindelige atleter ind for at skyde en kampagne og jeg elsker det. Det er virkelig så inspirerende og det giver mig kun endnu mere lyst til at smutte forbi Nike.com og købe nyt gear og komme igang med træning og løb.

Skærmbillede 2014-11-23 kl. 12.46.33 Skærmbillede 2014-11-23 kl. 12.47.04

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En løber i julehumør!